Cum sa iti intaresti relatia de cuplu prin activitati impreuna

Atunci cand esti intr-o relatie de lunga durata exista momente in care lucrurile pot deveni plictisitoare si ai nevoie ceva sa spice the things up. Aici nu vorbesc despre cliseele din filme cu alti parteneri pentru ca acelea nu fac decat sa strice relatia, ci despre hobby-uri normale care te apropie de partener si intaresc relatia.

Gatitul

De ce sa stea doar ea sau doar tu in bucatarie cand puteti sa gatiti impreuna si astfel sa va bucurati de timpul petrecut impreuna, dar in acelasi timp sa faceti lucruri noi.

Antrenamentele

Daca sportul face parte din viata voastra cum ar fi sa-l faceti impreuna? Pana la urma de ce sa mergi la sala daca ai un parc in apropiere si puteti iesi la alergat? Exista multe antrenamente care se pot face in doi si unele de forta se bazeaza pe greutatea propriului corp sau pe cea a partenerului. Astfel, nevoia de a merge la sala scade si poti plati un abonament mai mic doar pentru vizitele ocazionale. In cazul in care sportul nu face deja parte din viata voastra cum ar fi sa faca de acum incolo?

Filme si seriale

Chiar si vizionatul de filme si seriale poate ajuta la intarirea relatiei daca obisnuiti sa vorbiti despre ele dupa sau daca pur si simplu vreti sa aveti o seara linistita in doi. Spre exemplu, va las aici un link cu o lista de filme Marvel in ordine cronologica. Aceasta contine peste 22 de titluri si daca amandoi sunteti fani MCU atunci cu siguranta veti avea despre ce vorbi dupa vizionarea filmelor. Iar daca le terminati repede nu fiti tristi, exista si multe seriale sub acelasi brand pe care le puteti urmari tot impreuna.

O limba straina noua

Poate ca ati vrut dintotdeauna sa invatati engleza sau spaniola, dar nu ati avut timp. Ei bine, va puteti face timp impreuna si sa invatati o limba straina ca pe un job. Va va fi mult mai usor deoarece, facand asta impreuna, deja aveti un partener de conversatie cu care sa exersati.

Jocuri

Fie ca e vorba de jocuri pe calculator, PlayStation sau boardgames, acest tip de activitate poate sa te apropie foarte mult de partener.

Dansul

Daca esti prea timid/a sa mergi la un curs cine spune ca nu poti invata sa dansezi alaturi de partener cu ajutorul diferitelor tutoriale de pe YouTube?

Concluzia este ca mai sus sunt doar cateva activitati recomandate, dar in realitate numarul lor este aproape infinit si este definit doar de imaginatia voastra. Ceea ce pot sa va spun sigur este ca pentru o relatie fericita si sanatoasa aveti nevoie de activitati impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *