Timp liber impreuna cu copii tai la superlativ

Timpul tau liber inseamna bucurie si pentru copiii tai. Indiferent de varsta lor, ei vor aprecia daca iti faci timp sa stai cu ei si sa te joci, sa ii asculti sau sa impartasesti anumite experiente. Iata 5 modalitati prin care poti alege sa petreci timpul intr-un mod creativ si plin de inspiratie:

Hand-made alaturi de copiii tai

Decorarea obiectelor din casa sau consturirea unora noi poate sa fie o activitate pe care o poti face la orice varsta a copiilor. Astfel ca poti alege sa construiesti ceva din hartie daca ai un copil de cativa ani si sa pictezi intr-un mod elaborat daca ai un adolescent. Puteti sa va inspirati din pozele gasite pe retelele de socializare specifice si apoi sa reproduceti cat mai detaliat. De asemenea se pot aduce in realitate si iamginile proprii. Puteti alege impreuna borcane pe care sa le redecorati, vaze sau mici obiecte din carton, lemne, pietre decorative sau beteala. Orice este posibil.

Canta un cantec celebru potrivit pentru copii

Copiii adora muzica si le place sa cante, fie vocal, fie la un instrument. Daca ei nu sunt dornici sa inceapa, poti da tonul cu ajutorul unei melodii stil karaoke. Melodiile pot sa fie vesele sau jucause.

Danseaza alaturi de copiii tai

Dansul relaxeaza si induce o stare de liniste sau eneergizeaza, in functie de stil si de melodia aleasa. Asadar poti sa petreci timp liber alaturi de copiii tai la o seara de dans sau vara la mare pe plaja in locurile unde este amenajat special pentru aceasta activitate.

Joaca ceva care implica alergat sau miscare fizica

Sportul are beneficii multiple pentru sanatate, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere emotional. Orice tip de joc sau miscare facuta cu acest scop, pot sa fie perfecte pentru a petrece timpul liber alaturi de copii. Ei au energie ce poate sa fie astfel directionata si se bucura de fiecare data cand parintii reusesc sa isi faca timp de activitati fizice alaturi de ei. Astfel ca puteti sa va jucati cu mingea, sa alergati sau sa jucati orice altceva care este pe lista de preferinte a copilului.

Deseneaza si coloreaza, spunand povesti. Ei ce versiune au?

Poti sa te folosesti de cartile de colorat ca o baza pentru a spune povesti intr-un mod creativ. Astfel ca vei putea sa inventezi o poveste legata de personajele pe care le desenezi si umpli cu culoare, iar apoi sa le dai sansa copiilor tai sa spuna o alta poveste cu aceleasi personaje, cu final diferit. Care va fi oare versiunea lor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *