Tot ce trebuie sa stiti despre folia auto

O folie auto nu numai ca va face o masina sa arate mai bine, dar are si multe beneficii suplimentare – cum ar fi protectie UV si siguranta. Inainte de a trece la aplicarea unei folii, exista totusi cateva lucruri importante de luat in considerare atunci cand va hotarati care optiunea potrivita pentru nevoile dvs:

Beneficiile foliei auto

Nuantarea geamurilor masinii este mai mult decat un aspect estetic. De asemenea, ofera numeroase beneficii suplimentare pentru confortul si siguranta dumneavoastra, cat si pentru prelungirea starii si a duratei de viata a vehiculului dumneavoastra.

Iata cateva beneficii suplimentare prezenate de acest website:

  • Reduce decolorarea: folia blocheaza lumina ultravioleta de la soare, care poate face ca tapiteria sa se estompeze in timp. Acest lucru este valabil mai ales pentru vehiculele cu tapiterie si accente interioare intunecate.
  • Protejeaza pielea: chiar si atunci cand conduceti, expunerea la soare poate face ravagii pe piele si poate duce la probleme in viitor. Folia auto blocheaza expunerea la UV, asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la arsurile solare obtinute in timpul navetei de dimineata.
  • Reduce caldura: Pe langa protectia dumneavoastra si a interiorului masini impotriva daunelor rezultate in urma expunerii la UV, folia blocheaza si o parte din caldura sa patrunda in vehiculul dumneavoastra. Daca locuiti intr-o zona cu multa lumina solara directa, sau daca aveti un interior intunecat, acest lucru va impiedica ca vehiculul sa devina insuportabil de cald in timpul zilei.
  • Confidentialitate: In functie de nivelul de transparenta pe care il alegeti, geamurile intunecate fac imposibil pentru persoanele care privesc in vehiculul dvs. sa observe eventuale bunuri uitate inautru, si elimina astfel orice tentatie de spargere a masinii.
  • Siguranta: In cazul unui accident, folia poate ajuta geamurile masinii sa ramana impreuna, si impiedica imprastierea lor. Acest lucru ajuta sa evitati ranile cauzate de mici cioburi de sticla.
  • Aspect mai bun: o folie profesionala, bine facuta, poate oferi masinii dvs. un aspect elegant si atragator, precum si un aer de mister in deplasarile zilnice.

Diferite tipuri de folii auto

Exista multe tipuri diferite de folii auto, fiecare oferind diferite avantaje. Daca va ganditi sa aplicati folie pe geamurile automobilului Dvs in viitorul apropiat, este important sa intelegeti diferitele tipuri disponibile pentru dvs:

  • Folie cu infrarosu: Acest tip de folie blocheaza razele UV si caldura, dar o face cu vizibilitate maxima. Cu acest tip de produs, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la legile rutiere in vigoare. Aceste nuante sunt de asemenea concepute pentru a rezista ani de zile fara a se decolora, a se decoji sau a se ciobi.
  • Folie metalica: Acest tip de nuanta pentru geamuri are o rezistenta ridicata la razele UV si la caldura, dar are si un aspect inchis, elegant, care confera masinii Dvs un aspect modern. Din pacate, nuanta metalica poate bloca semnalele telefonului mobil si GPS, asa ca poate sa nu fie o alegere buna daca utilizati des aplicatiile telefonului.
  • Film de carbon: Ca si nuanta metalica, nuanta de carbon ofera mai multa capacitate de blocare a UV si a caldurii decat alte tipuri de folie, dar a fost proiectata special fara metal pentru a permite semnalele GPS si ale telefonului mobil sa patrunda fara probleme.

Imi pot aplica singur folia?

Daca sunteti tipul de persoana care ii place sa faca de unul singur, nimic nu va impiedica sa aplicati folie pe automobilul Dvs. Acestea fiind spuse, discutam totusi de un proces incredibil de precis, complicat si dificil, unde e usor sa gresiti cu echipamentul sau tehnica incorecta.

Daca doriti un finisaj placut, dintr-o bucata pentru folie, fara bule, exfoliere sau vizibilitate scazuta, aceasta este o sarcina care este cel mai bine lasata montatorilor profesionisti de la un service de folie auto Slobozia. Ei cunosc totodata legile care afecteaza acest sector, si va pot furniza documentele adecvate in cazul unui control al Politiei Rutiere – documente pe care nu le puteti procura singur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *